Türlü tarifi

Advertisemen
Türlü tarifi, pratik yemek tarifleri sunmaya devam ediyoruz...

Malzemeler
250 gr. kuşbaşı koyun eti
2 orta boy soğan
1 yemek keşığı domates salçası
2 adet pırasa
2 orta boy kereviz
2 orta boy havuç
2 orta boy patates
2 yemek kaşığı margarin ya da tereyağı
tuz

Tarif
Bir çelik tencereye yıkanmış et, 1 adet kıyılmış soğan ve 1 kaşık yağ koyup ateşe oturtun.
Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
Sebzelerin kabuklarını ayıklayı.
Yıkadıktan sonra havuçları, pırasaları, patatesi ve kerevizi yarım parmak uzunluğunda doğrayın.
Etlere önce 1 kaşık salça katıp karıştırın.
Üzerine sırayla havuç, pırasa, kereviz ve patatesleri yerleştirin.
İnce yarım halkalar halinde doğranmış soğanı serpişitirin.
1 kaşık yağ, 1 bardak sıcak su ve yeterince tuz koyup kapağını örtün ve kısık ateşte 30-40 dakika pişirin.
Türlüyü uygun bir tabağa ters çevirerek boşaltın.
Ortasında etler, cevresinde sebzeler olduğu servis yapın.
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments